torsdag 19 maj 2011

MUF Stockholm Summercamp 2011



MUF Stockholm bjuder in Dig till årets största, trevligaste och troligtvis också soligaste utbildning. Summercamp hålls traditionsenligt en gång om året och brukar locka nästintill hundrafemtio deltagare. I år satsar vi på att ha bättre talare, soligare väder, trevligare stämning och fler deltagare än vi någonsin haft förut.

Utbildningen hålls fredag-söndag 12-14 augusti i Fiskeboda. Abonnerade bussar avgår vid 13:00 fredagen den 12/8 från Stockholm central och vi beräknar att vara tillbaks i Stockholm vid 16:00 söndagen den 14/8.

Anmälningskostnaden är 450 kronor för medlemmar i MUF Stockholm och 550 kronor för medlemmar i andra MUF-distrikt. I avgiften ingår boende och mat för hela helgen, resan från och till Stockholm samt en storslagen bankett på lördagen. Sista anmälningsdag är 1 juli.

Tre utbildningsgrupper kommer att finnas att välja bland: ny, veteran och spets.

Ny – Särskilt lämpad för dig som är relativt ny i Moderata Ungdomsförbundet och varit medlem i mindre än 6 månader. Fokus ligger på grunderna i Moderaternas politik och ideologi samt på praktiska ämnen som kampanjteknik och retorik.

Veteran – Gruppen för dig som har koll på grunderna men vill fördjupa dina politiska kunskaper. De flesta talarna är aktiva inom partiet, men gruppen får också lyssna till inspirerande talare som inte huvudsakligen arbetar politiskt. Passet innehåller också workshops som uppmanar deltagarna till aktivt deltagande och kritiskt tänkande.

Spets – Ett fåtal erfarna deltagare kommer att ges möjlighet att delta i spetsgruppen. Talare från såväl inom som utom politiken kommer att prata om ämnen som Moderaterna historiskt sett åtnjutit ett svagt väljarstöd inom och om hur vi kan stärka våra positioner inom dessa ämnen. Fokus kommer att ligga på politisk utveckling, diskussion och kritiskt tänkande. Platserna i gruppen, som endast riktar sig till erfarna medlemmar i MUF Stockholm, är begränsade och de deltagare som ej antas placeras automatiskt i veterangruppen.

Under lördagen kommer 2 gemensamma talarpass, med två välkända talare, att hållas för samtliga deltagare.

Anmälan sker via länken nedan:
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGFCMTdaT2lhTzB1eUNCNTdteW1CY3c6MQ

Frågor kring utbildningen riktas till Manne Bergström, utbildningsansvarig MUF Stockholm:
Manne.bergstrom@moderat.se

Frågor kring anmälningsförfarande och betalning riktas till Rickard Blomstrand, ombudsman MUF Stockholm:
Rickard.blomstrand@moderat.se

onsdag 11 maj 2011

Sista anmälningsdag till vårutbildningen



Idag är det sista chansen att anmäla sig till vårutbildningen den 21:a augusti. In och anmäl dig till dagen + banketten innan klockan 00:00 ikväll.

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHU0NVhYUkQxR2M3emExRURJUG5mcWc6MQ

Fy fan vad vi är bra!

Igår släpptes dokumentären med namnet "Fy fan vad vi är bra". Den är gjord av Martin Borgs och handlar om hur kvalitén ser ut i Svenska gymnasieskolor. Den 45 minuter långa dokumentären tar upp olika exempel på skolor runt om i Sverige som antingen är riktigt bra eller rent utsagt riktigt kassa.

En av de saker som diskuteras fram är att lärarna har en stor betydelse för hur bra det kommer gå för eleverna. Höjd lärarstatus! föreslås det. Detta är förmodligen helt riktigt. Jag har en hel del vänner som gärna hade velat bli lärare, men på grund av den låga lönen och att det inte går att ha en karriärskurva, dras många från att undervisa och väljer att jobba med någonting annat. Men hur höjer vi då lärarstatusen i Sverige?

Det finns en rad åtgärder man skulle kunna göra för att lärare ska bli mer respekterade idag. Att kunna ge bra lärare högre löner, skulle öka incitamenten för att anstränga sig lite mer. Flit ska löna sig. Tyvärr finns det som bekant inte obegränsat med resurser, att alla lärare ska få dubblad lön är inte rimligt för en ansvarsfull ekonomi i dagsläget. Däremot borde vi se till att skolor i så stor utsträckning som möjligt ökar lärarnas löner.

I en av de enligt dokumentären bästa skolorna, Internationella Kunskapsgymnasiet i Liljeholmen, har de börjat med att utvärdera sina lärare. Detta är ett oerhört bra sätt som får lärare att vilja leverera för att inte riskera dåliga omdömen. Däremot poängteras det att sådana utvärderingar är utvecklande om de används i ett utvecklande syfte och inte för att sätta dit någon. Tas de konstruktivt kan lärarkåren upptäcka hur eleverna tar emot deras metoder, och om skon klämmer någonstans, kan man i bästa fall gör om skon en aning.

En tredje åtgärd mot låg lärarstatus är att tillsätta fler yrkestitlar. Att som ny-examinerad 25-åring veta att man troligtvis kommer befinna sig på exakt samma plats om 40 år när det är dags för pension, är nästintill sorgligt. Att kunna avancera för att få nya ansvarsområden, nya erfarenheter och för att nå nya höjder, är något som finns inom de flesta andra yrkesval, och borde således tillämpas hos lärare också.

Tänk på den dagen då samtliga lärare med stolthet kan säga: Fy fan vad vi är bra!

onsdag 20 april 2011

Sök ett skitjobb!

Karin Wanngård (S), som nu kandiderar till oppositionsborgarråd, sa i en intervju i DN att unga inte ska "tvingas ta och lånas in i skitjobb, som att vara säljare och arbeta på provision".
Karin hånar därmed en hel generation unga människor. Säljare är ett av de absolut vanligaste jobben bland unga i dag.
Vi tycker att alla jobb är bra och viktiga.
Eftersom vi också gillar konkurrens har vi hjälpt Socialdemokraterna på traven, med denna jobbannons.

tisdag 19 april 2011

Fidel Castro kastar in handduken

På partikongressen, iförd en bekväm blå träningsoverall, meddelade idag en av världens värsta diktatorer att han nu helt lämnar politiken bakom sig och kliver ner från posten som det kubanska Kommunistpartiets förstesekreterare. Bakom sig lämnar han ett land i ruiner, vilket i en artikel i DN idag, mycket enkelt sammanfattades av en kubansk medborgare genom orden:
"Huvudproblemet är att vi inte har några pengar."
Tyvärr har vi ju med ett kommunistparti att göra, där en idiot endast ersätts av en annan. Ny förstesekreterare för partiet blir därför lillebror, tillika även numera president Raúl Castro. Lillebror tänker ni nu: "Känns ungt och fräscht" Men nej... Lillebror tar över vid stabila 79 år.
Men vissa ljusglimtar fanns att skymta på denna kongress, bland annat nämligen att kubaner för första gången sedan revolutionen 1959 kommer kunna köpa och sälja sina egna hus.
Det börjar kanske långsamt att sjunka in hos de åldrande revolutionärerna att planekonomi inte fungerar, synd bara att det kubanska folket får lida hela vägen dit.

måndag 18 april 2011

Missa inte vårutbildningen den 21 maj




Missa inte MUF Stockholms annuella vårutbildning lördagen 21/5

Vårutbildningen kommer att tillägnas ämnen som föranledde heta debatter, väckte känslor och engagerade många på årets distriktsstämma. På vårutbildningen fördjupar vi våra kunskaper i dessa ämnen och ser till att så att vi inte bara har åsikter i frågorna, utan också kunskap. Dagen avrundas i sedvanlig ordning med en storslagen bankett i praktsalen.

Plats: Praktsalen, Schönfeldts Gränd 2, Gamla Stan, Stockholm.
Tid: Utbildning 12:00-17:00. Bankett: 19:30.
Kostnad: 150 kr för dig som vill komma på banketten (betalas i förhand via bank eller postgiro), vill du bara medverka under dagen är det gratis.

Anmälan sker via länken nedan
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHU0NVhYUkQxR2M3emExRURJUG5mcWc6MQ

Sista anmälningsdag är onsdag 11/5, antalet platser är begränsade.

Schema för dagen följer nedan.

12:00 Ankomst

12:30 - 13:00 Jessica Rosencrantz (distriktsordförande MUF Stockholm och riksdagsledamot)

13:00 – 13:50 Integration
Talare:
Thomas Gür (samhällsdebattör, författare, företagare, krönikör i SvD m.m)

13:50-14:00 Bensträckare

14:00 – 15:00 Välgörenhet genom entrepenörskap
Talare:
Välgörenhetsorganisationen Hand in Hand (http://www.handinhand.nu/)

15:00-15:30 Fikapaus

15:30 – 17:00 Paneldebatt om sprutbyte

Moderator:
Fredrik Kärrholm (distriktsstyrelseledamot MUF Stockholm)

Deltagare (bl.a.):
Lars Joakim Lundquist (landstingsråd (M) Stockholm)
Kerstin Käll (överläkare på Beroendekliniken Universitetsjukhuset i Linköping)
Adam Cwejman (förbundsordförande LUF)

19:30 Bankett

Observera att anmälan är bindande.

Vid frågor, kontakta Manne Bergström.

fredag 8 april 2011

Summercamp och vårutbildning

Idag släpps äntligen datumen du legat sömnlös om nätterna och väntat på: datumen för Summercamp 2011.

12-14 augusti äger MUF Stockholms största utbildningssatsning rum. I år satsar vi på att bli 150 deltagare som har en sjukt rolig och givande helg tillsammans. Flera olika passmöjligheter kommer att finnas att tillgå och intellektuell stimulans för såväl nyblivna medlemmar som ideologiska rävar utlovas. Utbildningen hålls i fiskeboda. Vi abonnerar självfallet bussar för transport och information om upplägg samt anmälningsförfarande kommer givetvis upp i god tid innan utbildningen.

Vårutbildningen äger, som tidigare utlysts, rum lördag den 21 maj. Anmälningsformulär och detaljerad information kommer inom kort upp här på bloggen, på facebook och på bbs:en.

Håll ögonen öppna!

Har du några frågor rörande någon av utbildningarna, vänd dig till Manne Bergström (inbox på FB funkar smidigast).

fredag 1 april 2011

Välkommen på nätverksträff för unga förtroendevalda!

Sitter du i fullmäktige eller nämnd? I så fall är du varmt välkommen på exklusiv nätverksträff och utbildning med MUF Stockholm den 11 april! Här har du möjlighet att ställa frågor och det kommer finnas möjlighet för både generell och nämnd specifik utbildning.
Efter utbildningspasset så kommer vi avsluta med ett mingel med vin och lättare tilltugg.

Nätverksträffen kommer att hållas i praktsalen i Gamla stan den 11 april med start 17.30.
O.S.A på magdalena.schroder@moderat.se senast 9 april. I anmälan, ange också vilka kommunpolitiska uppdrag du har.

Varmt välkommen!


torsdag 31 mars 2011

Utan idéer, ingen politik

Ikväll gick stapeln av för MUF Stockholms nya satsning Idémod, som varje torsdag kommer bjuda in intressanta talare för idédebatt och diskussion. Första kvällen satte ribban högt med gästerna Markus Uvell, VD på Timbro och Johan Lundberg, chefredaktör för tidningen Axess, som talade kring behovet av idédebatt inom borgerligheten.
Det är ingen slump att detta initiativ kommer just nu från MUF Stockholm. För det är nu, tre och ett halvt år innan valet som vi har ett ypperligt tillfälle att utveckla och formulera den politik som vi vill att partiet ska gå till val på 2014 och därför är viktigt att våra grundläggande värderingar och idéer diskuteras. Moderaterna är även mitt uppe i arbetet att ta fram ett nytt idéprogram och vad passar sig då bättre än just idédebatt?
Så kom gärna förbi Stora Nygatan 30 på torsdagar kl 18:00 och lyssna till personer som Patrick Krassén - rektor för Stureakademin, Lisa Gemmel - ordförande Saco Studentråd och Paulina Neuding - chefredaktör för Neo.
Mer information finner ni på MUF Stockholms hemsida och Idémods egen Facebook-sida.
Ses där!

tisdag 29 mars 2011

Libyens folks sak är vår sak

Skönt att Sverige äntligen fått tummen ur ändan och skickar JAS, Hercules och spaningsplan till Libyen. Själv anser jag att vi borde drivit frågan om ett ingripande och redan samma natt som FN-resolutionen togs, erbjudit oss att delta. Huvudsaken är ändock att vi nu deltar och stävjer Qaddafis övergrepp mot en frihetstörstande befolkning.
Tråkigt nog satte nytillträdde Juholt med flera stopp för att vårt flygvapen skulle kunna ingripa mot markmål. Nu får istället svenska flygplan snällt flyga förbi stridsvagnar som angriper civila och be någon annan ta hand om saken, men vad förväntar man sig väl av en sosse.
Intressant skall även bli att se hur JAS ter sig i ett skarpt läge. Gripen har enligt mig fått motta alltför mycket kritik från kors och tvärs genom åren, trots att det bland annat i den potentiella affären med Brasilien framhållits som det brasilianska flygvapnets förstahandsval.
Jag känner ett stort förtroende för vårt flygvapen och är stolt över våra män och kvinnor i uniform. Jag är övertygad om att de kommer att göra en strålande insats för Libyens folk - ty Libyens folks sak är vår sak!


söndag 27 mars 2011

Med en stabil grund klarar man jordbävningar

Skriver på Newsmill om varför ett fritt samhälle där staten har en tillbakadragen roll fordrar personligt ansvarstagande och inte minst goda normer och värderingar. Om detta borde både liberaler och konservativa kunna enas.

torsdag 24 mars 2011

Julafton för vuxna

Kommer ni ihåg julafton när man var liten? Allt var en enda lång väntan på den stora dagen och när den väl kom var det närmast plågsamt att vänta tills dess att julklapparna skulle öppnas.
Kommer ni ihåg när den julafton man vaknade upp och inte längre hade samma känsla? Julafton hade blivit bara en i mängden av dagar, inte alls lika präglad av barnslig spänning. Aldrig trodde jag att jag skulle känna så igen...
...tills att jag blev gammal nog att börja betala skatt! För vad är inte det bästa med att betala skatt om inte att få tillbaka på skatten?
Likt ett barn kring julen får nu även vi äldre gå och längta till den dagen deklarationen ligger där på dörrmattan och man spänt öppnar kuvertet för att se hur mycket man får tillbaka detta år. Men precis som när man som barn på julafton kunde få risig julklapp - typ en stickad tröja - kan man ju nu som vuxen få en risig deklaration och åka på att betala in skatt.
Men tack vare Alliansregeringen är vi desto fler som får den där grymma "julklappen" bestående av en rejäl skatteåterbäring!
Som barnen tackar tomten, tackar jag nu Anders Borg och deklarerar via Skatteverkets Android-app.




tisdag 22 mars 2011

M-kvinnor på besök i riksdagen

Har ikväll haft besök av Moderata kvinnor i Stockholm som anordnar en ett-årig utbildning för kvinnor som är nya i politiken. Det blev en guidad tur och därefter samtal om riksdagsuppdraget och även en del intressanta diskussioner om integration och kvotering till bolagsstyrelser. Kan konstatera att det finns ett stort motstånd mot kvotering även inom M-kvinnorna.

Tack för en trevlig och intressant kväll!

Anna Köning Jerlmyr möter Stefan Nilsson

Nu på Onsdag, mitt i kampanjveckan, kommer borgarrådet Anna Köning Jerlmyr tävla mot Miljöpartiets gruppledare i Ångestloppet - världens kortaste statslopp! Givetvis kommer MUF finnas på plats och heja på Anna hela de 209 meterna från start till mål!
Duellen avgörs i Götgatsbacken nu på onsdag kl 14, vi ses där!

måndag 21 mars 2011

Högt tonläge från S-kvinnor om kvoterad föräldraförsäkring

Högt tonläge från S-kvinnor med Pekgul i spetsen i SvD. Kvoterad föräldraförsäkring är tydligen en av de viktigaste jämställdhetsreformerna. I S-kvinnors värld är det inte tänkbart att tilltro kvinnor makten att själva besluta vem som ska vara hemma med barnen. Pekgul: ni vill lyfta fram kvinnors positioner, men istället idiotförklarar ni dem...

Jag har så mycket mer att kommentera kring denna artikel, men det hinns inte med nu...

lördag 19 mars 2011

Från DS-helg i Nynäs till interparlamentarisk konferens i Bryssel – veckan som gått

Det har tyvärr inte blivit så mycket bloggande på sistone, så jag tänkte försöka kompensera med en rapport från veckan som gått.

Förra helgen ägnades åt planeringshelg med MUF Stockholms distriktsstyrelse hos 1 vice ordförande Manne Bergström på hans landställe i Nynäshamn. Under helgen smiddes stora planer för det kommande verksamhetsåret och i förlängningen för valvinst 2014. För så är det – planeringen inför valrörelsen inleds redan nu. Och jag kan garantera alla medlemmar i MUF Stockholm och andra intresserade att 2011 kommer att bli ett fantastiskt verksamhetsår både organisatoriskt och politiskt för MUF Stockholm.

Tidigt måndag morgon bar det sedan av till Bryssel för interparlamentarisk konferens med representanter för de olika finansutskotten runtom i EU: s medlemsländer. Från svenska finansutskottet åkte undertecknad och Bo Bernhardsson (S) samt Katarina Stenmark från kansliet. Det var den första interparlamentariska konferensen för mig, så det var en intressant upplevelse i sig. Dock innehöll den många skrämmande element också. Runtom i Europa ropar politiker på mer makt till EU och mer pengar likaså. Diskussionen om den sk Tobin-skatten, en skatt på finansiella transaktioner, har gått från en absurd diskussion i periferin (vilket den var när jag arbetade i Europaparlamentet 2009) till att nu ha blivit genomröstad av parlamentet och många är förespråkarna.

Jag kunde inte hålla mig från att göra ett inlägg i diskussion efter att ha hört alla dessa rop på beskattningsrätt till EU och ökad budget. Sammanfattat skulle man kunna säga att mitt anförande gick ut på precis motsatt budskap. Vi ska inte ha fler politiska nivåer med beskattningsrätt och vi ska absolut inte ha någon Tobin-skatt. Vidare är det dags att gå från ord till handling när det gäller alla visioner och mål för EU. Man har antagit en EU-2020- strategi och där har vi mål om ett mer konkurrenskraftigt EU som satsar på tillväxt och nya framtidsnäringar. Att som i dagsläget lägga hälften av EU: s budget på jordbruksstöd är inte förenligt med detta, konstaterade jag. Och vad blev då reaktionerna på mitt tal? Jag blev i alla fall inte utbuad, som handläggaren Katarina Stenmark konstaterade. Och jag fick medhåll av en holländsk parlamentariker och en brittisk lord. Några allierade har Sverige i alla fall, men de är inte många. I dessa avseenden uppfattas vi som ett extremistland. Men vi ska fortsätta stå emot och stå upp för EU som ett mellanstatligt projekt..

I övrigt har veckan bland annat bestått av besök i Österåker för årsmöte med den grymma MUF-föreningen där. Duktiga Jeanette Widén är omvald som ordförande. Finansutskottet har haft överläggningar med Anders Borg inför Ekofin. Vi har röstat i kammaren och dessvärre har de rödgröna i samarbete med SD blockerat försäljningen av statliga bolag med mera. Ja, det har varit en händelserik vecka. Här är lite bilder.




fredag 18 mars 2011

Sverige är inte Japan!

Jordskalv, tsunami, kärnkraftverk som går sönder och vulkanutbrott.

Som om det inte vore nog med en av de ovannämnda naturkatastroferna, har Japan drabbats av allihop. Trots att Japan är en av de starkaste ekonomierna på Jorden, är hela landet i chock. När infrastrukturen förstörs, går det inte att få tillgång till mat. När husen jämnas ut med marken, gör sjukhusen det med. När kärnkraftsverken exploderar finns det plötsligt ingen värme längre. Ingenting fungerar.

Det som är intressant är att Japan - till skillnad från ex. Haiti - är ett av de länderna i världen med bäst skydd mot jordbävningar. Trots det verkar Japan-katastrofen ha gjort lika mycket skada som ex. Haiti 2010 och i Thailand 2004. En av anledningarna till varför Japan var så "bra" rustat inför ett jordskalv, är att Japan är beläget på en plats där det ofta sker jordbävningar. Exempelvis utspelade sig en av de 10 mest dödliga jordbävningarna i världen i Japan år 1923 med ca 143 000 döda.

Med all den rustning som fanns, måste det tyda på att den här katastrofen är utöver det vanliga. En sådan omfattande förödelse borde inte ha kunnat ske. Det har varit ett olyckligt sammanträffande att ex. kärnkraftverken har gått sönder. Det man bör ha i åtanke är dock att Sverige inte är i närheten av att riskera samma typer av naturkatastrofer som Japan. Det är därför märkligt att kärnkraftsmotståndarna försöker växa sig starka för att bli av med kärnkraften i Sverige. Det finns inte på kartan att en kärnkraftskatastrof skulle ske i Sverige - och om så vore fallet är väl det bästa att rusta upp de befintliga kärnkraftverken istället för att rusta ner och bli av med 45% av vår energiåtkomst. För vi har ju alla sett vad som har hänt i Japan - utan el, ingen värme och ingen mat!

Nu borde vi lägga ner kraft på att hjälpa Japan med att lösa deras problem istället för att skapa nya problem här i Sverige!

Skillnaden på statsministrar och sköna figurer



Mycket tål att sägas om socialdemokraternas anticepierade nästa partiledare, Håkan Juholt (och än mer om hans mustach). Trots en hel del svagheter så är det min övertygelse att Juholt kommer att utgöra en värdig motståndare till Fredrik Reinfeldt år 2014.

Det finns dock en viktig skillnad mellan Håkan Juholt och Fredrik Reinfeldt. Håkan Juholt är en kille man gärna skulle ta en öl med. Fredrik Reinfeldt är en kille man gärna vill ha som statsminister.

Som stöd för min tes åberopar jag youtubeklippet nedan::
http://www.youtube.com/watch?v=t7VwyBSahk0

Diktaturer skall inte daltas med

Äntligen!

Under flera decennier har Muammar Qadhahafi förtryckt sitt folk och under det senaste veckorna har diktatorn och hans legosoldater begått fruktansvärda brott mot sin civilbefolkning som endast begärt grundläggande mänskliga rättigheter och demokrati.

Det är därför glädjande att FN:s säkerhetsråd ikväll/i natt röstade igenom en resolution som:

"...gör det möjligt med bombräder inom bara några timmar för att stoppa den libyske diktatorn Muammar Qadhahafis offensiv mot sina motståndare."

Inte en sekund för tidigt kan nu Qadhahafi stoppas i sina desperata försök att kväva en frihetstörstande befolkning.

torsdag 17 mars 2011

Ny distriktsstyrelse och nytt verksamhetsår!

Den 19-20 februari hade MUF Stockholm distriktsstämma i Landstingssalen på Kungsholmen. Det var en helg med riktigt bra och djupa debatter, men också med val av en ny distriktsstyrelse.

Jag vill tacka stort för förtroendet att få leda Moderata Ungdomsförbundet i Stockholm!

Vi har en stor utmaning framför oss. Vi ska söka och finna svar på de frågor som unga i Stockholm ställer sig och på de problem som unga i Stockholm upplever. Vi ska vara en flitig aktör på skolor och i samhällsdebatten. Vi ska utveckla vår politik och våra idéer och behålla en stark ideologisk ryggrad. Vi ska vara den främsta rösten för frihet och framtidstro. Jag ser fram emot att tillsammans med er göra MUF Stockholm till en tydlig och stark röst för friheten.Tack för ert förtroende!

Styrelsen med ansvarsområden ser ut som följer:

Distriktsordförande Jessica Rosencrantz
Övergripande ansvar för distriktets ledning och utveckling

1 vice distriktsordförande Manne Bergström
Utbildningsansvarig

2 vice distriktsordförande Andréa Ström
Moderata Studenter

Arin Karapet
Återvärvning

Edward Dahlbäck Rörström
Kampanjutveckling

Filip Solsjö
Idé- och politikutveckling

Fredrik Kärrholm
Idé- och politikutveckling
Distriktsstyrelsens medierelationer

Magdalena Schröder
Kommunpolitiskt nätverk
Eventverksamhet

Olof Kollinius
Utrikespolitik
Kontakt med ungdomsförbund utomlands

Sofia Fölster
Föreningsansvarig

Omvald ordförande för MUF Österåker

Igår hade MUF Österåker årsmöte och duktiga Jeanette Widén omvaldes som ordförande. Även MUF Vallentuna var på besök och det märks att hela Norrort är laddade för ett bra verksamhetsår. 2011 kommer att bli ett bra år för MUF i Norrort.

Själv var jag där och pratade om riksdagsuppdraget och planerna för MUF Stockholm under 2011. Det blev bra diskussioner om både det viktiga politiska uppdraget som MUF Stockholm har och vår verksamhet i stort.

Stort grattis till Jeanette och övriga i styrelsen!



onsdag 16 mars 2011

It's all about communication!

Politik handlar som bekant om att påverka.

...men om man inte kommunicerar, hur ska man då kunna påverka?

MUF Stockholm gör nu hårdsatsning att för att i fortsättningen alltid finnas synliga och tillgängliga på såväl hemsida, Facebook, Twitter och blogg.

Så nu kommer du alltid att kunna följa oavsett var vi är och oavsett var du är.

Holla!

söndag 13 mars 2011

DS-helg

Just nu planeras ett tungt verksamhetsår.

Det kommer vara kampanjer,utbildningar, talarkvällar, resor...

Boka in resten av alla dagar på året!
Published with Blogger-droid v1.6.7